Politica de Confidentialitate

Politica de confidentialitate SC A&B INTERNATIONAL COMMERCE SRL.

SC A&B INTERNATIONAL COMMERCE SRL.(numita in continuare „SOCIETATEA”) prelucreaza date cu caracter personal prin culegerea de la UTILIZATORI/CLIENTI a datelor personale necesare executarii CONTRACTULUI si se obliga sa respecte dispozitiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Datele obtinute de catre SOCIETATE vor fi stocate în baze de date iar SOCIETATEA va lua toate masurile pentru protectia lor împotriva distrugerilor accidentale sau ilegale. Pentru executarea CONTRACTULUI, SOCIETATEA va transmite datele cu caracter personal culese de la CLIENTI catre firma de curierat care va livra produsele precum si catre unitatile bancare prin care vor fi procesate platile on-line(unde e cazul).

Denumirea Companiei: SC A&B INTERNATIONAL COMMERCE SRL.

Adresa: Str. Capalna nr 20, bl L15, Ap 30, Sc 3, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 021/22.22.519

Ce sunt datele cu caracter personal?

„Date personale” iinseamnaa orice informattie sau informattii care vaa pot identifica direct (de exemplu numele tau) sau indirect (de exemplu, prin intermediul datelor pseudonime, cum ar fi un numar de identificare unic). Aceasta inseamna caa datele personale includ lucruri precum adresa de e-mail, domiciliul, telefonul mobil, numele de utilizator, fotografiile de profil, preferinttele personale ssi obiceiurile de cumparaturi, continutul generat de utilizatori, informatiile financiare și informatiile privind situatia financiara. Acesta ar putea include si identificatori numerici unici, cum ar fi adresa IP a computerului tau sau adresa MAC a dispozitivului tau mobil, precum si modulele cookie.

Ce inseamna prelucrarea datelor cu caracter personal?

“Prelucrarea” inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

Cum si cand se pot colecta datele cu caracter personal

SOCIETATEA colectează informaţiile tale cu caracter personal atunci când acestea sunt relevante pentru nevoile tale de consumator sau afacerea noastră (de ex. când cumperi şi/sau comanzi produse şi/sau servicii de la noi, când contactezi Serviciul de Relaţii Clienţi SC A&B INTERNATIONAL COMMERCE SRL.etc).

Noi obținem informațiile tale cu caracter personal direct de la tine atunci când comanzi anumite produse sau servicii sau completezi un anumit formular.

Informatiile pe care le putem colecta de la clienti

Categoriile obişnuite de date pe care le colectăm de la clienţii SOCIETATII sunt următoarele: nume, adresa, data naşterii, adresa (adresa de plată, adresa de livrare), cod numeric personal, număr de telefon, adresă de mail, serie şi număr ale actului de identitate informaţii financiare, inclusiv cardul de credit sau debit sau alte informaţii de plată pe care le furnizezi când completezi formulare pe site-urile web ale SOCIETATII sau efectuezi plăţi în magazinele SOCIETATII sau pe site-ul web al SOCIETATII, sau când corespondezi cu noi prin telefon sau email, istoricul tău de achiziţii de produse şi servicii ale SOCIETATII şi informaţii suplimentare pe care decizi în mod voluntar să le partajezi.

Drepturi de confidentialitate:

    In orice moment ai dreptul să soliciţi de la SOCIETATE următoarele:
  • să îți asigure accesul la informaţiile tale cu caracter personal
  • Poţi întreba SOCIETATEA ce date cu caracter personal sunt folosite și să soliciţi accesul la aceste date cu caracter personal. De asemenea, ai dreptul să cunoști scopurile prelucrării, categoriile de date cu caracter personal pe care le deținem, părțile sau categoriile de părți cu care datele tale cu caracter personal sunt partajate, perioada de păstrare a datelor, precum și sursa datelor noastre care nu sunt colectate direct de la tine.

  • să îţi pună la dispoziţie o copie a informaţiilor cu caracter personal pe care le deţine
  • Poţi contacta SOCIETATEA dacă doreşti o copie a unei părţi sau a tuturor informaţiilor cu caracter personal pe care le deţinem despre tine.

  • să soliciţi rectificarea datelor introduse greşit
  • Dorim să asigurăm că informațiile tale cu caracter personal sunt corecte și actualizate. Poţi solicita SOCIETATII să corecteze sau să elimine informațiile considerate inexacte sau învechite.

  • să soliciţi ştergerea informaţiilor cu caracter personal
  • să restricționezi accesul SOCIETATII și/sau al terților la datele tale privind anumite procese sau în totalitate

Cum se stocheaza datele cu caracter personal:

Păstrăm datele cu caracter personal pe care le colectăm despre tine în medii sigure. Informațiile tale cu caracter personal sunt protejate de accesul, divulgarea, utilizarea, modificarea sau distrugerea neautorizată de către orice organizație sau persoană fizică.

Conditiile in care SOCIETATEA distribuie datele tertilor:

Datele cu caracter personal prelucrate de catre SOCIETATE vor putea fi divulgate si/sau transferate catre terti doar in situația in care exista consimtamantul tau expres pentru a proceda in acest sens, cu exceptia situatiilor in care exista o obligatie legala/contractuala pentru SOCIETATE de a proceda in acest mod.

Te rog să ai in vedere faptul ca este posibil ca, in anumite circumstante, să avem obligatia de a divulga datele tale cu caracter personal, partenerilor cu care SOCIETATEA colaboreaza si/sau altor terti furnizori de servicii ai SOCIETATII.

Tastati si apasati Enter pentru a cauta

Cos

Nu ai niciun produs în coș.